Menu

Zdravé benefity

Aby si náš chléb udržel co nejdéle svou čerstvost, výjimečnou chuť, vůni i texturu, věnujeme maximální péči také kvásku.

Ten působí jako přírodní konzervant.
Jeho pomalé kvašení dokáže aktivovat enzym, který přirozeně obsahuje mouka. Nazývá se fytáza. Proto, abychom získali látky prospěšné a současně dobře stravitelné pro lidský organismus, jako je zinek, hořčík nebo vápník, potřebujeme především vlhko a čas.
Čím déle trvá kvašení, tím lépe dokáže naše tělo minerály přijmout. Obsah kyselin, který se tvoří během tohoto procesu, má zásadní vliv na přeměnu škrobů obsažených v mouce na jednoduché a snadno stravitelné cukry.
Naší zásadou je, že vždy důsledně dbáme na dodržování osvědčených postupů a průběžných kontrol, abychom garantovali vysokou kvalitu našich výrobků.

 
Breadway